Låna pengar till din drömresa

september 12, 2014 admin Resor

låna pengar till drömresaAlla har vi våra drömmar och ofta handlar de om ett resmål eller en plats som vi drömmer om att åka till. Det spelar nog ingen roll vem man än frågar, alla har någon form av plats i världen som de drömmer om att besöka.

Drömmar är alltid relativa, en del vill resa till Västindien, en del till Australien medan somliga bara drömmer om att få åka utomlands.

Drömmar kan uppfyllas

Att åka på sin drömresa kan många gånger vara förenat med en hög kostnad, speciellt om det är ett resmål som ligger väldigt långt från Sverige. En lång resa kan ofta kosta från 20.000 kr och uppåt, beroende på vart man ska åka och vilken standard man önskar.

Om man inte har dessa pengar så finns det möjlighet att finansiera resan med ett s.k privatlån. Man kan säga att man delar upp kostnaden precis som när man köper en bil eller annat på avbetalning.

Det finns ett stort utbud av företag och banker där man kan låna till en resa med ett privatlån. De flesta av dessa kan man jämföra på nätet, för att hitta ett passande lån till förmånliga villkor.

Så fungerar det att låna till resan

Man kan ansöka om ett lån direkt på nätet, utan att motivera vad man ska ha pengarna till. Detta p.g.a att bankerna inte kräver någon säkerhet för ett privatlån. När du ansökt så körs en kreditbedömning av dig och så snart den är klar så får du svar på din ansökan.

Efter ett par dagar så har du pengarna på ditt konto och du kan då boka resan. Den första delbetalningen av privatlånet sker normalt den nästkommande månaden och efter det så kommer det löpande en räkning varje månad på det månadsbelopp som banken givit dig.

Återbetala lånet när du vill

Ett privatlån kan återbetalas när som helst, vilket innebär att du inte måste låta återbetalningstiden löpa ut. Om du har tillräckligt med pengar över så kan du alltså betala in hela den resterande skulden, utan att behöva betala återstående räntor och avgifter för lånet. Så om du vet med dig att du har råd med månadskostnaden så kan du alltså uppleva din drömresa om bara några dagar.

 

Comments are currently closed.