Skönstaviks Camping (Karlskrona kommun)

februari 5, 2015 admin Campingplatser

Skonstaviks Camping

Skönstavik Camping ligger i Blekinge skärgård i Karlskrona kommun. Adressen är Ronnebyvägen 17. Lokalbussar går mellan campingen och Karlskrona centrum ungefär en gång i timmen under dagtid.

Skönstaviks CampingSkönstavik Camping har 250 campingplatser varav 170 har elektricitet. De mest eftertraktade campingplatserna är de som både ligger nära vattnet och har el, så om du vill ha en sådan kan det vara idé att boka i god tid. Förutom campingplatser har anläggningen campingstugor, villavagnar och ett vandrarhem. Båtplatser finns för dig som har med dig egen båt.

Servicebyggnaden är öppen dygnet runt och innehåller förutom grundläggande nödvändigheter även ett teverum.

Campingen ligger nära badvikar, stränder och fiskevikar, samtidigt som det inte är mer än 5 km till Karlskrona centrum, 2 km till ett stort köpcentrum och 400 meter till en av Karlskronas största livsmedelsbutiker. Närmsta restaurang är Skönstaviks Restaurang och Pizzeria.

Skönstavik Camping är bara öppen under den varma säsongen, från 1 april till 31 augusti.

Övrigt

  • Det går att hyra både motorbåt och roddbåt på campingen.
  • Beachvolleybollplan
  • Att spela minigolf kostar 35 kr för vuxna och 25 kr för barn.
  • WiFi finns tillgängligt. Köp tillgång i receptionen.
  • För barn finns bland annat bordtennisbord, trampbilar, motordriven lådbil och bollspel. Under högsäsong brukar det ordnas trollerikvällar och erbjudas åktur med minitraktor och vagn.

Comments are currently closed.