Tredenborgs Camping (Sölvesborg kommun)

februari 5, 2015 admin Campingplatser

Tredenborgs Camping

Tredenborgs camping ligger i naturskön miljö mellan bokskogen och havet, i ett område som ingår i Sölvesborgs kommun. Avståndet till Sölvesborg centrum är cirka 3 km. Adressen till campingen är Tredenborgsvägen.

TredenborgsCampingI anslutning till receptionen ligger en liten butik som säljer det nödvändigaste, inklusive nybakat bröd. På campinganläggning finns också ett café.

Campingen är bara öppen under den varma säsongen, från 11 april till 13 september.

Övrigt

  • Vid campingen finns både långgrund badplats och praktisk 55 meter lång badbrygga, och intill badplatsen ligger en lekpark.
  • Exempel på tillgängliga aktiviteter är minigolf, volleyboll och boule.
  • Man kan hyra cyklar och kanoter på campingen.
  • Det går att koppla upp sig mot campingens WiFi. Lösenord köps i receptionen.

Sweden Rock Festival

Sweden Rock är en rockfestival som äger rum i början av juni varje år i samhållet Norje utanför Sölvesborg. I samband med festivalen är det väldigt många som vill bo på Tredenborgs camping, så om du vill ha plats då är det bäst att boka mycket långt i förväg. Tredenborgs camping brukar ordna med en egen buss som transporterar gäster till och från festivalområdet.

Norje Boke Camping (Sölvesborg kommun)

Norje Boke Camping ligger intill Pukaviksbukten i Sölvesborgs kommun. Här finns 300 campingplatser, varav 180 är elplatser. Ungefär hälften av campingplatserna hos Norje Boke Camping ligger mycket nära havet.

Norje Boke Camping har en servicebyggnad med stort kök, matrum och samlingsrum. Här finns också duschar, toaletter, tvättfat, skötbord, med mera.

Under sommaren har en restaurang & pizzeria öppet på campingområdet, med fullständiga rättigheter. De brukar ordna danskvällar, trubadurkvällar, etc.

Övrigt

  • Fina badstränder
  • Minigolfbana
  • Kiosk, livsmedelsbutik och gatukök
  • Uthyrning av motorbåt (10 hk eller 25 hk), kanoter, roddbåtar, cyklar och surfingbrädor
  • Sommarspa där en behandling kostar 250 kronor. Välj mellan fotspa, massage och akupunktur.

Sweden Rock

När musikfestivalen Sweden Rock äger rum i samhället Norje är det förstås väldigt många som vill bo på Norje Boke Camping. Om du vill boka en campingplats för den perioden är det därför en bra idé att vara ute i mycket god tid. Campingen börjar vanligen acceptera bokningar för nästa festivalperiod redan i oktober föregående år. Personer som redan har bott på campingen under minst två festivaler kan tillåtas boka plats ännu tidigare än så.

Comments are currently closed.